miercuri, 18 iunie 2008

Acord Asociatie de Proprietari

Asociatia de Proprietari
Bucuresti, Str.___________Nr._____/___________2008ACORDSubscrisa Asociatia de Proprietari a imobilului din Bucuresti, Str.___________________nr.________, bloc____________, sectorul______, vazand ca sunt indeplinite conditiile legale, vazand ca exista acceptul vecinilor direct afectati, vazand ca exista acordul comitetului executiv, ne exprimam acordul ca in apartamentul nr.________, situat in in imobilul din Bucuresti, Str.__________________, nr.____, bl._____, sc.________, et._________, sectorul________, proprietatea lui__________________________________, sa fie inregistrat sediul social al S.C. ______________ S.R.LPrezentul Acord a fost dat spre a fi folosit la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.Presedinte

L.SComitet executiv - membri

Un comentariu:

raster spunea...

Salut!

Numele meu este Emilia Ceausu si lucrez pentru Research International, o agentie independenta de cercetare de piata.
In prezent, noi realizam un studiu calitativ in legatura cu fenomenul blogurilor din Romania, iar parerea ta, in calitate de blogger, este foarte importanta pentru noi.
De aceea, dorim sa te invitam la o discutie de grup pe aceasta tema, discutie unde vei avea ocazia sa afli parerea si a altor bloggeri din Romania. Discutia va avea loc luni, 23.06, incepand cu ora 14.00, va dura aproximativ doua ore, si va avea loc la sediul firmei, din strada Dr. Iacob Felix, Nr 17-19. Toti participantii la aceasta discutie primesc din partea firmeni noastre un tichet cadou, in valoare de 70 RON.
Prin urmare, daca doresti sa afli mai multe informatii despre aceasta discutie si daca esti interesat sa participi la ea, ma poti contacta pe adresa emilia.ceausu@research-int.ro, sau la numarul de telefon 0728728505.
Multumesc mult si astept raspunsul tau!
Emilia