Somatie de plata


DOMNULE PREŞEDINTE,
Subscrisa S.C. ________ S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Str. _______nr.____, etaj ____ , reprezentată prin d-nul _______ având funcţia de administrator, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. ________ CUI _______, cont ________________ deschis la _______ Sucursala Bucuresti, chemam în judecată pârâta S.C. __________S.R.L. cu sediul în Otopeni, str. _________, nr. _____, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ______, CUI ________, cont ___________deschis la________ FLOREASCA, aceasta avand anterior denumirea de S.C__________ S.R.L. pentru ca prin hotărârea ce veţi pronunţa să dispuneţi
- emiterea unei somaţii de plată, obligând pârâta la plata sumei de ________ RON, precum si plata penalizarilor de 0,075% pentru fiecare zi de intarziere, de la data de ________ pana la data de , adica ______RON. Pentru următoarele
MOTIVE
În fapt,
Între subscrisa şi societatea pârâtă s-a încheiat la data de _________ Contractul de Consultanta nr. _______, prin care subscrisa se obliga la realizarea unor servicii de analiza si modelare a proceselor de lucru din cadrul societatii parate, servicii materializate in livrabile predate catre aceasta, iar beneficiara-parata se obliga la plata preţului în conformitate cu dispoziile contractului mentionat mai sus.
Subscrisa S.C ________ S.R.L. şi-a îndeplinit obligaţia de predare a livrabilelor care fac obiectul contractului nr._____ din data de ________ respectand termenele contractuale şi a emis pârâtei factura de plată a contravalorii acesteia cu termen scadent la data de __________. Pârâta nu şi-a îndeplinit obligaţia de plată până în acest moment, deşi a trecut un an si doua luni de la scadenţă.
Faţă de cele de mai sus, vă rugam să dispuneţi emiterea somaţiei de plată şi fixarea unui termen pentru îndeplinirea de către pârâtă a obligaţiei de plată. În plus, conform punctului _____, alin.____din Contractul de Consultanta nr. ___/_______solicitam plata penalizarilor de 0,075% pentru fiecare zi de intarziere de la data de _______pana la data de ________ adica _____ RON.
În drept,
Ne întemeiem cererea pe dispoziţiile O.G. nr. 5/2001 privind procedura somaţiei de plată cu modificarile si completarile ulterioare.
Probe
Intelegem sa ne folosim de proba cu inscrisuri si anume de Contractul de Consultanta nr. ____/ ________, factura emisă de subscrisa nr._____/________si procesele verbale de predare-primire.
Depunem prezenta, precum şi copii de pe actele sus-menţionate, în dublu exemplar, dintre care unul pentru instanţă şi altul pentru a fi comunicat pârâtei.
Semnatura reclamantului, Data, Prin avocat ___________ ______________
DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI BUFTEA

Comentarii

Postări populare